reisfotografie kroatië

Hi there!

eighty8things is een creatieve design studio met een grote liefde voor fotografie. Eén studio waar creativiteit, storytelling en styling samenkomen. Wij helpen jou om jezelf of je bedrijf beter te presenteren. Dit doen we op het vlak van grafisch design, fotografie of video én zelfs interieur styling.

Rowena

Designer | Fotograaf | Stylist

Ze begon haar carrière als interieurvormgever en erna als designer bij Vescom. Hier leerde ze de creatieve markt echt goed kennen en werd haar specialiteit kleuren en trends. Haar laatste loondienst was als content specialist bij Maastricht Marketing. Door haar diversiteit aan ervaring weet ze precies wat jouw bedrijf nodig heeft!

Rowena eighty8things
Rowena eighty8things


Ik bruis van de positieve energie en kan niet stilzitten!
Daarnaast heb ik een zwak voor mooie dingen en mijn dochter Loua.

Ralph

Online marketeer | Fotograaf

Ralph is de online marketing strategist van eighty8things. Bij APG is hij o.a. bezig met online marketing en marketing automation. Als hij niet bezig is met de optimalisatie van online kanalen is hij te vinden achter de camera voor foto's en film. Heb je onze filmpjes op Youtube al eens gezien? Neem er vooral een kijkje!

Ralph eighty8things
Ralph eighty8things


We hebben ons werk écht goed gedaan als we niet zijn opgevallen maar je toch de prachtigste herinneringen ontvangt...

We love because to show you who we really are

Onze camera gaat echt overal mee naartoe, wij houden ervan om momenten vast te leggen en soms is dat bijna ieder moment!

Werk met ons

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jezelf of jouw bedrijf? Laat het ons weten, we drinken graag eens een koffie met je!