De heuvels van Limburg verkennen in de Mini Cooper

18 juli 2018

LOCATIE

Limburg, Heuvelland

Lekker toeren en een ijsje eten met de Mini Cooper!

Het was weer tijd om een auto van Regie Auto’s mee te nemen voor een gezellig dagje uit. Onze eigen Limburgse heuvels zijn prachtig en liggen om de hoek dus daarom gingen we op een zaterdagmiddag deze vergezichten bewonderen in de iconische Mini Cooper.

Het weer is heerlijk, de zon piept zo nu en dan door het wolkendek en de velden staan in bloei. De zomer is volop in gang en wij genieten er met volle teugen van. We zijn op pad met een splinter nieuwe Mini Cooper. De mini is 5-deurs en helemaal niet mini te noemen. Deze auto heeft super veel ruimte en ik heb het gevoel dat ik in een enorme bak van een auto rijdt. Gelukkig brengt hij toch de gemakken van een kleine auto met zich mee als we door de smalle straatjes van de verschillende dorpjes rijden.

We beginnen in Eijsden en stoppen zo nu en dan op een mooi uitkijkpunt. In Teuven, net over de grens, eten we een heerlijk ijsje bij de Gelato Farm voordat onze tour weer verder gaat door de dansende heuvels. De radio staat vol open en zo nu en dan testen we de auto even “echt” uit, in sport mode uiteraard. We rijden met gemak uren in deze auto en vergeten even helemaal de tijd. De auto valt helemaal in de smaak! Voor Ralph staat natuurlijk op #1 dat hij super rijdt. Maar voor mij staan net wat andere punten op de eerste plaats, te beginnen met dat deze mini er super uitziet en het interieur tot in de puntjes is afgewerkt. Hier ben ik, als designer, extreem gevoelig voor. Ik twijfel aan het einde nog even of ik de auto wel weer terug wil geven, maar uiteindelijk is het dan toch tijd om afscheid te nemen.

* Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met Regie Auto’s

Regie Auto’s
http://www.regieautos.nl

Adres:
Heerderdwarsstraat 36
6224 LT Maastricht
043 – 60 17 171
info@regieautos.nl

BEKIJK DE REACTIES +