De allerallermooiste dag

Lieve woorden van het bruidspaar

Op 22 juni 2018 gaven wij elkaar het ja-woord. Eigenlijk wilden we het grote feest pas in september geven en deze dag als officiële dag de boeken in laten gaan. Uiteindelijk werd het toch een bijzonder en intiem feestje. Ralph & Rowena liepen letterlijk en figuurlijk in onze schaduw om de mooiste momenten vast te leggen.

Ralph ging op pad met mijn – nu – echtgenoot en Rowena stond vanaf de vroege ochtend aan mijn zijde. Samen met mijn zussen en moeder gingen we de make-up in, dronken een glaasje bubbels tegen de zenuwen en verheugden we ons op het grote moment. Mijn moeder maakte het knoopje van mijn jurk dicht, wat een onverwacht emotioneel moment opleverde. Rowena heeft het allemaal vastgelegd, zonder dat ik het echt in de gaten had.

Mijn man bereidde zich thuis voor en ook hij lachte de zenuwen met een glaasje bubbels weg. Zijn beste vrienden zorgden voor een relaxte sfeer. Iets wat Ralph op bijzondere manier heeft vastgelegd.

Tijdens de ceremonie in het Stadhuis, hebben Ralph & Rowena zich stilletjes door de (toch wel kleine) Prinsenkamer bewogen om de mooiste momenten vast te leggen. Niemand die echt doorhad dat ze er waren, wat ik echt een gave vind. Daarna gingen we met z’n allen door de stad (op een drukke vrijdag) en trokken we behoorlijk wat aandacht. De dynamiek van die middag is terug te zien in de foto’s. Ook tijdens de lunch bij Fernand aan de Stenenbrug werd er samen geproost en voordat ik het wist vertrok het fotografische stel.

Binnen één week ontvingen wij al de eerste preview, waar we samen met een grote glimlach en met liefde overstromend hart naar gekeken hebben. Uiteindelijk een half jaar later genieten we nog wekelijks van de fantastische foto’s die Ralph & Rowena voor ons gemaakt hebben. Iedere cent dubbel en dwars waard. Hun gebruik van licht, gevoel voor momentjes en liefdevolle aanwezigheid is dé aanrader voor je bruiloft (of ander speciaal moment). Een klein traantje wegpinkend kan ik niets meer hier aan toevoegen. Het was zó bijzonder!

Liefs Sarah & Max

VIEW & ADD COMMENTS +