#ZomerinMaastricht

In Photography, Zomer in Maastricht
Scroll this

#ZOMERINMAASTRICHT

Beleef een zinderende zomer in Maastricht!


21 juni 2015, de zomer is officieel begonnen!
Je kunt natuurlijk naar Maastricht komen om de stad te bezichtigen en hele dagen te shoppen, maar Maastricht heeft zoveel meer te bieden. Je moet het alleen wel even weten. Daarom heeft VVV/Maastricht Marketing de speciale pagina zomerinMaastricht.nl ingericht. Hier lees je het volledige programma van evenementen in Maastricht. Ook wij bezoeken er een paar, namelijk:

Ben je in Maastricht en vindt er geen evenement plaats? Dan valt er nog genoeg te ontdekken. Vraag bij de VVV naar de City Guide ’15. Zo heb je meteen een plattegrond en weet je precies wat per wijk de ‘must sees’ zijn. Wil je toch liever zelf een aantal leuke hotspots ontdekken? Wij hebben er een aantal voor je getest. Bekijk onze Maastricht Hotspots lijst en lees er meer over op onze blog.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie Zomer in Maastricht!
Deel je eigen avonturen op Instagram of Twitter en vergeet niet de hashtags #ZomerinMaastricht en #visitMaastricht te gebruiken.

13

* Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met VVV / Maastricht Marketing en is onderdeel van de campagne #ZomerinMaastricht.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *