Wintersport in Zell am See

In Hot Spot, Video
Scroll this

HOTSPOT № 6

Wat voelt dat toch als een luxe, de mogelijkheid hebben om er even tussenuit te gaan voor wintersport in Zell am See, Oostenrijk.


Door een carrièreswitch van Ralph en een overvloed aan vrije dagen hebben wij (eindelijk) gekozen voor een wintersportvakantie. Door last-minute te boeken was de prijs gunstig en het aanbod beperkt, maar na een zoektocht van een aantal avonden hadden wij toch de perfecte plek gevonden. Onze keuze viel op ‘Hotel Gasthof Der Schütthoff’ in Zell am See, Oostenrijk.

Bij Zell am See ligt het skigebied de Schmittenhöhe. Dit is een middelgroot gebied voor beginners en gevorderden. Daarnaast ligt ook nog het skigebied van Kaprun op 15 minuten rijden met de auto of (ski)bus, hiervoor gebruik je dezelfde skipas.

Wisten wij veel dat we in de drukste periode geboekt hadden. In plaats van 8 uur reden wij nu ruim 11 uur lang, maar bij aankomst waren al onze zorgen voorbij. Het hotel was top, het ontbijt- en dinerbuffet was beter dan verwacht en de sauna / wellness op de bovenste verdieping bleek door geen andere hotelgast gevonden te worden. Ook vonden we de perfecte en gezelligste bar in Zell am See; Après-ski-bar “Dorfschenke” in Schüttdorf, die geheel toevallig tegenover ons hotel lag.

Nadat we de eerste twee dagen privé snowboardles volgden, trokken we er de laatste dagen gewapend met selfiestok, compactcamera en DSLR op uit.

 10

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *