Het dak eraf met de Volkswagen Beetle cabrio!

In Photography
Scroll this

TEST № 6

Wij hebben iets te vieren, dus het dak eraf!


De dagen worden langer, vogeltjes zingen,  bomen staan volop in bloei en de zon komt tussen de wolken door.. Wanneer er dan gevraagd wordt of je een dag in een cabrio rond wil rijden, zeg dan altijd volmondig: “JAAAA…!”Oké, eerlijk is eerlijk dit zal misschien niet zo vaak voorkomen. Maar een cabrio rijden, oef – wat is dat een genot. Een heerlijk briesje door je haren, muziekje aan en die handen boven het raam uitsteken.. Deze Volkswagen Beetle cabrio is de perfecte auto om heerlijk te toeren in de omgeving. Door het heuvelland, langs de Maas en tussen de bloesem door. Voor ons was dit perfect, want we hadden immers iets te vieren… Je ziet het wellicht al aan het buikje van Rowena, we zitten op de helft van onze zwangerschap! Hoe kun je dit beter vieren dan een dagje lekker genieten in de omgeving, ergens even stoppen en een glaasje champagne (0,0%) nuttigen?

De Beetle cabrio die wij deze keer meekregen heeft een gave jaren 70 look & feel. Deze auto is een fashion statement -dus echt iets voor Rowena ;)- en komt niet voor niets terug in mening top 10 lijstje met de meest iconische auto’s. Het is, net als onze huidige Citroën C4 Cactus een hate-it-or-love-it auto. Qua formaat en ruimte is deze Beetle in deze levensfase misschien niet de perfecte auto voor ons, maar als tweede auto zou deze perfect staan op onze oprit!

“Cruisin’ in a Volkswagen Bug”

Nog benieuwd naar onze vorige testritjes? We hebben de Fiat 500 , Mercedes CLA shooting Brake, Mini Cooper , BMW X1 en Audi A6 Avant al getest voor jullie.

* Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met Regie Auto’s

Regie Auto’s
http://www.regieautos.nl

Adres:
Heerderdwarsstraat 36
6224 LT Maastricht
043 – 60 17 171
info@regieautos.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *