Tijd voor KOFFIE!

In Hot Spot, Interior
Scroll this

HOTSPOT № 3

Op een koude en regenachtige middag lekker opwarmen in een hippe koffiebar onder het genot van een lekker bakkie koffie.


Heb jij ook wel eens een dag waarop alles tegen zit? Je hebt een platte band op de fiets, het regent en er staat een harde wind. Het kan heerlijk zijn om die dagen ergens lekker warm tot rust te komen.

In mijn geval was dat bij KOFFIE in Maastricht.
Nadat ik een hele poos geleden al eens had gelezen over Joost, Maartje en KOFFIE kwam ik deze bar onlangs op Facebook tegen. Ik had er veel goede dingen over gehoord voordat ik, samen met Rowena, deze bar bezocht. Dit is een van mijn favoriete koffiebars die ik ooit heb bezocht in Maastricht, niet alleen voor de kwaliteit van de koffie maar ook voor het interieur!

KOFFIE
Joost en Maartje waren altijd op zoek naar een rustige plek en een goede bak koffie. Omdat deze plek niet te vinden was in Maastricht zijn ze zelf een koffiebar gestart. Sinds 22 maart hebben zij een plek achter Le Marais Deux die ze enorm leuk en creatief hebben ingericht. Wat begon als een part-time ‘project / hobby’ begint ondertussen serieuze vormen aan te nemen. Ze zijn namelijk geopend van woensdag tot en met zondag en het zit er vaak vol!

Wist je trouwens dat Joost veel van de meubels zelf heeft gemaakt? Dat Maartje al het gebak zelf bakt? Dat ze koffie serveren van de Nederlands kampioen? Deze optelsom maakt dat KOFFIE zeker hoort bij onze hotspots die je niet mag missen in Maastricht.

Wij hadden naast verschillende koffies (espresso is echt mijn ‘go-to’) lekker gebak van Maartje; carrotcake en chocolade/hazelnoot/caramel taart. Joost en Maartje, wij komen zeker snel terug!

Bekijk KOFFIE vooral ook online, ze plaatsen immers regelmatig leuke en mooie foto’s op Facebook en Instagram!

Ons oordeel: ★★★★★!

KOFFIE:
http://www.wijmakenkoffie.nl
https://www.facebook.com/wijmakenkoffie
http://instagram.com/wijmakenkoffie

Adres:
Le Marais Deux en KOFFIE
Maastrichter Heidenstraat 6
6211 HV Maastricht

KOFFIE_eighty8things_web 5

 17

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *