Shoppen in Wyck & Fiat 500 cabrio

In Branding, Photography
Scroll this

TEST № 1

Dagje shoppen in Wyck met de hippe Fiat 500 cabrio


Een tijdje terug kregen we van Regie auto’s de vraag of we een aantal auto’s wilden testen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! Vorige week was het dan eindelijk zover. Bij binnenkomst stond de eerste auto al klaar, een mooie donkerblauwe Fiat 500 cabrio. Na een fijn gesprek en een koffietje met Yves en Gaston reden we met deze auto de zaak uit…

Hoeveel 500’s je ook op de weg ziet rijden, het blijft altijd een speciale auto en je merkt ook dat mensen echt omkijken als je hiermee langsrijdt. Kortom de 500 is een stijlicoon. Echt iets voor ons dus! Vanwege de grootte leent deze auto zich perfect om in een stad rond te rijden. Zélfs Rowena parkeert hem zonder problemen in. 😉 Parkeren in de winkelstraten was eerder nog nooit zo makkelijk!

regie_fiat500c_eighty8things_lr-19
Wij hebben de auto dan ook gebruikt om een dagje te shoppen in Wyck, Maastricht. Het was namelijk alweer een tijdje geleden dat we in de stad waren geweest en sloten de dag af met een heerlijke juice to go van Sap Bar in de Stationsstraat. En eerlijk is eerlijk, we hebben dankbaar gebruik gemaakt van dit kleine bolletje. Als we 1 minpuntje moeten noemen aan deze auto is het de kleine kofferbak. Maar hierdoor hoef je je nog steeds niet in te houden als je een dagje gaat shoppen!

Wil je weten welke plekken wij vaak bezoeken? Zie onze top 5 plekken in Wyck:

1. Stijl Maastricht
2. Hot kitchen men’s boutique
3. Sap bagel & juice bar
4. Burgerlijk
5. ’t Wycker Cabinet

Als je het ons vraagt is dit de ideale auto voor een korte city-trip, om boodschappen te doen of om lekker te gaan shoppen. Vooral het open dak is fijn om in de (na)zomer te genieten van het zonnetje. Bij ons kwam het dak er in ieder geval niet meer op!

* Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met Regie Auto’s

Regie Auto’s
http://www.regieautos.nl

Adres:
Heerderdwarsstraat 36
6224 LT Maastricht
043 – 60 17 171
info@regieautos.nl

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *