Mr. Smith

In Hot Spot, Photography
Scroll this

HOTSPOT № 16

Speakeasy cocktailbar in Maastricht


In Maastricht, een stad verzadigd met toeristen, is het soms moeilijk om de pareltjes te vinden. Zeker als deze op een verborgen plek ligt. De kans is dan ook groot dat je zomaar langs deze donkergroene deur loopt, maar midden in het Wyck ligt Mr. Smith. Gewoon even aanbellen en als je geluk hebt mag je naar binnen. Via een magische hal loop je de trap omlaag richting de geheime bar in de ‘kelder’.

  • Mr. Smith by eighty8things
  • Mr. Smith by eighty8things
  • Mr. Smith by eighty8things
  • Mr. Smith by eighty8things

Mr. Smith is een prachtige cocktail bar met veel allure.

Een bar die je normaal alleen in Parijs of New York vindt, maar nu ook in Maastricht. Het cocktailmenu is uitgebreid en perfect gebalanceerd. Zo neemt deze je mee op een ontdekkingstocht door de verschillende smaken. Oh ja, hadden we de geweldige barmannen, gastvrouw en het interieur (waarover tot in de puntjes is nagedacht) al genoemd?

Neem plaats op een van de lange chesterfield banken of velours poefjes en geniet van rustige jazzmuziek op de achtergrond. Bij Mr. Smith hebben ze een aantal ‘House rules’. De eerste daarvan is “nowadays, there are few refuges from the mobile phone. Let this be one such place”. De omgeving, en het beperkte mobiel bereik, zorgen er automatisch voor dat je vooral in gesprek bent en blijft met je vrienden of zelfs buren.

Vindt je het te moeilijk om een drankje te kiezen? Laat je dan vooral ook adviseren door een van de barmannen of gastvrouw. Aan de hand van jouw wensen en smaken krijg je de keuze uit 1 of meerdere cocktails die je wel kunt waarderen. Zo hebben ook wij ons door eigenaar Pieter-Jan laten verrassen door cocktails die perfect aansloten op onze wensen.

Wil jij binnenkort ook graag een drankje drinken bij Mr. Smith? Stuur vooraf een e-mail, bel of stuur een berichtje. Je krijgt altijd een reactie. Of…. Loop gewoon eens langs en ‘Press for drinks’. Cheers!

Adres:
Rechtstraat 55
6211 EG Maastricht
T +31(0)6 – 155 919 55
drinks@mrsmithmaastricht.com

Ons oordeel: ★★★★★

http://www.mrsmithmaastricht.com

1 Comment

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *