Magisch Maastricht 2016

In Photography
Scroll this

#MAGISCHMAASTRICHT

December was nog nooit zo Magisch.


Vier de winter in Magisch Maastricht van 2 december 2016 t/m 1 januari 2017. Maastricht is weer omgetoverd tot een warme deken van lichtjes en sfeer. Dit jaar is de kerstmarkt op het Vrijthof volledig vernieuwd en naar een nieuw niveau getild. Er is een overdekte schaatsbaan, het huis van de kerstman en talloze traditionele activiteiten. De kerstmarkt heeft een traditionele uitstraling en hier en daar fijne zithoekjes. Een ware ontdekking.

Waan je door de kleine straatjes van de kerstmarkt en neem plaats bij het kampvuur met een heerlijke warme chocomel.

Wij zijn weer op pad gegaan met onze camera en hebben de sfeer van Magisch Maastricht vastgelegd. Een van de nieuwste aanwinsten voor de kerstmarkt op het Vrijthof is het huis van Kerstman. Een sfeervol chalet waar ieder kind een ontmoeting met de echte kerstman kan krijgen!

Weekendje met vrienden!
Je hebt pas door hoe Magisch Maastricht is als je met kleine kinderen op pad gaat. Afgelopen weekend waren we met Bas, Anouk en kleine Evi op de kerstmarkt in Maastricht. De verwonderde blikken van Evi vanuit het reuzenrad, de draaimolen, de draaiorgel en bij de kerstman. Onbetaalbaar!
Maar niet alleen voor kleine kinderen blijft Magisch Maastricht leuk. Ook voor de rest was er genoeg te doen zoals schaatsen, in de winter-expresss of gezellig bijkletsen in en aan de gezellige barretjes.
PS: Herinneren jullie nog ons sfeerfilmpje dat we vorig jaar maakten voor Magisch Maastricht?

 7

ENG:

Celebrate winter in Magical Maastricht from December 2,  2016 until January 1 2017. Maastricht has been transformed into a warm blanket of lights and atmosphere. This year, the Christmas market at the Vrijthof is fully renovated and raised to a new level. There is an indoor icerink, you can visit the house of Santa Claus and there are numerous of other traditional activities. The Christmas market has a traditional feeling and some nice discoveries, it’s truly magical.

Wander through the SMALL STREETS AND TAKE PLACE AT THE CAMPFIRE WITH A DELICIOUS hot chocolate.

This year we strolled around the market with our camera and captured the atmosphere of Magic Maastricht. One of the newest additions to the Christmas market at the Vrijthof is the home of Santa Claus. A cozy chalet where every child can meet the real Santa! Are you coming with us to Magical Maastricht? 

PS: do you still remember our movie we made last year for Magic Maastricht?

Meer info vind je op de website: www.magischmaastricht.nl
* Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met VVV / Maastricht Marketing.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *