Be by Kay

In Branding
Scroll this

IDENTITEIT № 1

Voor Be by Kay heeft eighty8things de volledige huisstijl en identiteit verzorgd.
In dit artikel geven wij je een kijkje in de keuken en gaan we verder in op onze aanpak.


logoKay

Conceptontwikkeling
Het komt niet vaak voor dat je een merk op mag zetten vanaf ‘0’.
Voor de nieuwe schoonheidssalon van Kayleigh Rutten mocht eighty8things brainstormen over de naam, het logo en de huisstijl.

In de ontwikkeling van Be by Kay’  hebben wij een hoop tijd en liefde gestoken. Van het bedenken van de naam tot het fotograferen en filmen van het eerste beeldmateriaal. Na het bedenken van de naam zijn we begonnen met het logo schetsen, dit is iets dat we altijd doen als we starten met een ontwerp. Kayleigh was erg onder de indruk toen haar logo langzaam maar zeker vorm begon te krijgen. Na een aantal voorstellen zij we tot een logo gekomen met drie gekleurde cirkels waarbij de focus gelegd is op ‘Be’. Ter ondersteuning van het merk gebruikt ‘Be by Kay’ de pay-off ‘Be beautiful, be pretty, be yourself’.

Uiteindelijk is het resultaat er een waar wij erg trots op zijn.

Fotoshoot
Huidige websites maken regelmatig gebruik van mooi beeld dat past bij de huisstijl. Daarom was het van belang om tijdig te starten met maken van geschikt beeldmateriaal. Voor de eerste beelden organiseerden wij een photoshoot met verschillende modellen waarbij zowel foto’s als video werden geschoten.

Hoe maak ik een opvallende website?
Oké, het beeldmateriaal hebben we, en nu?!
Het aanbod aan schoonheidssalons in Maastricht en omstreken is enorm groot. Het is dan ook erg belangrijk om met een mooie en opvallende website de aandacht te trekken.

Vanwege het grote gebruikersgemak van WordPress hebben wij gekozen om de website op basis van dit CMS te bouwen. Nadat we een mooi thema geïnstalleerd hadden konden we ons beeldmateriaal gebruiken om de inhoud te vullen.

3

Benieuwd naar het eindresultaat?
Neem dan snel een kijkje op www.bebykay.nl

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *