Dutch Design Week 2014

In Interior
Scroll this

EVENT № 1

Een flinke dosis design, voor ieder wat wils en inspiratie genoeg.  


Zaterdag 18 Oktober is de Dutch Design Week in Eindhoven weer van start gegaan. Voor de dertiende keer vormde de DDW het podium voor Dutch design. DDW is het grootste designevent van Nederland. Wij zetten enkele highlights voor je op een rijtje.

Strijp S, Klokgebouw
Als ambasadeurs van de Dutch Design Week cureerden het ontwerpduo Scholten & Baijings een mooie presentatie in het Klokgebouw. Een super kleurgebruik en prachtige ontwerpen geselecteerd van oa. Julie Richoz, Jean-Baptiste Fastrez, Raw Edges, Niek Pulles, Arnout Meijer, Léa Padovani & Sébastien Kieffer, Roel Huisman, Yohei Kuwana, Os .Oos, Jo Nagasaka en nog veel meer.

De tinten van de kleuren zijn mooi zacht en gecombineerd met intense felle, frisse en “jonge” kleuren, daarnaast zie je veel verschillende materiaal combinaties. De verf op de wand komt uit de collectie van Farrow & Ball.

Klokgebouw, Wemakecarpets, Strijp R
Hieronder zie je nog enkele beelden van overige exposities bij de Dutch Design Week. Natuurlijk gaat mijn voorkeur uit naar textiel, kleur en materiaal en dat is er zeker genoeg te zien. Met oa. een mooi gouden “Hybrid Cabinet” van Meike Harde, een echte eyecatcher voor in huis. Daarnaast foto’s van Wemakecarpets, Mae Engelgeer, RenS, Ontwerpduo en nog veel meer.
Er was enorm veel te zien en dit is maar een klein deel ervan, maar genoeg om jullie zintuigen te prikkelen.

Reportage fotografie: Eighty8things.
Follow my blog with Bloglovin

4

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *