De Vroegmarkt

In Food, Photography
Scroll this

FOOD № 1

3 Heerlijke gerechten van de Vroegmarkt.


Afgelopen week hebben wij de proefmand  van de Vroegmarkt (t.w.v. € 63 euro) mogen ontvangen. Bij de Vroegmarkt kun je wekelijks gezonde recepten met verse ingrediënten bestellen. Dit is een super concept voor bijvoorbeeld tweeverdieners die weinig of geen tijd hebben om iedere week boodschappen te doen en te bedenken wat ze gaan koken. De recepten zijn makkelijk en iedere keer weer erg verrassend.

De ingrediënten van de Vroegmarkt zijn altijd vers en gezond en de herkomst is altijd duidelijk. Eerlijke producten dus, dat is hun filosofieWe kregen onze producten op maandag rond 18u aan huis geleverd. Een zak vol verse producten en recepten.
Een geschatte levertijd wordt tijdig (per mail) gecommuniceerd.

proefmand de Vroegmarkt

Onze week begon met gerecht 1: Rode curry met varkenslapjes, lychees en eiermie. Dit was inderdaad een gemakkelijk recept met verassende ingrediënten waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Niets uit een potje en alles is vers. Bij het bereiden van dit gerecht vroegen wij ons af of het wel genoeg zou zijn. Uiteindelijk bleken alle gerechten meer dan genoeg te zijn, zelfs voor grote eters.

Gerecht1_eighty8things 4

 

Gerecht 2:  Risotto met kalfssaucijs. Wederom een recept met verrassende ingrediënten. Zelf ben ik geen held in het koken van risotto en het maken duurde langer dan ik verwachte maar uiteindelijk is het toch een heerlijk gerecht geworden met veel smaak.

 

Gerecht 3: Tajine van kip, zoete aardappel en couscous. Ook dit was weer een heel fijn gerecht. Zoete aardappel is een van mijn favoriete groenten en in combinatie met nog meer groenten en malse kip was dit een heerlijk avondmaal.


Wil jij ook zo’n mand bestellen?

Ga dan nu naar http://www.devroegmarkt.nl/ en gebruik deze maand nog de kortingscode ‘eighty8things‘ voor €12,50 korting op elke bestelling! Geldig tot en met 6 februari 2015.

Ben je benieuwd naar het gebruikte servies en aankleding van onze photoshoot?
*  Kantoenen, marmer-look tafelkleed van H&M home.
*  Wit porselein van Ikea, de SKYN serie.
*  Snijplank origami hart van PT.
*  Gekleurde messen van Pure Komanchi 2. 
*  Colour glass van HAY.
*  Turquoise glazen van Aino Aalto.
*  Schalen van Jamie oliver.
*  LÄMPLIG snijplank van Ikea.
*  Kandelaar Gloria van MUUTO.

 9

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *