Cruisen in de CLA Shooting Brake

In Photography
Scroll this

TEST № 2

Cruisen in de Mercedes- Benz CLA Shooting Brake


Het is zaterdagochtend. De weersvoorspellingen zijn niet heel goed, maar toch staan wij op het punt om onze Ford Ka voor één dag in te ruilen voor de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake.

Bij het opdraaien van de Heerderdwarsstraat zien wij het glimmende, zwarte beest al staan. Wauw, echt wauw. Dit is nu ECHT een auto die we graag zelf zouden rijden. Als je de vraag krijg of je het erg vindt om een dagje in de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake te rijden, altijd bevestigend antwoorden! Geloof ons..

Terwijl het nog goed weer is rijden we de autosnelweg op. De automaat schakelt zonder enige stoot, het voelt alsof we op een luchtkussen zitten. Wat een genot! We rijden richting Sabic in Sittard voor een paar foto’s. Het blijft immers een echte zakenauto. Laten we hem dan ook maar in zijn vertrouwde omgeving fotograferen.

Plots slaat het weer om. Regen. “Sh*t, wat nu?” hoor ik Rowena zeggen. Maar we wijken niet van ons plan af. Op het gemak rijden we het heuvelland in om wat leuke plekjes te bezoeken.
Regie CLA Shooting Brake by eighty8things

Aan het eind van de middag beginnen we toch wat honger te krijgen en besluiten lekker dicht bij huis een kopje koffie te nemen en een hapje te eten. Ditmaal stoppen we bij Heerlijkheid Breust. Een heerlijke Espresso, cappuccino en twee soepjes later moeten we helaas alweer afscheid nemen van deze auto.

Eén ding is gegarandeerd, deze auto laat mensen nog een keer extra omkijken… Met open mond. Of je nu een een zakenauto of ruime (familie)wagen zoekt, deze auto is alles-in-1. Hij rijdt lekker sportief, maar door de automaat ook uiterst ontspannen.
Regie CLA Shooting Brake by eighty8things

* Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met Regie Auto’s

Regie Auto’s
http://www.regieautos.nl

Adres:
Heerderdwarsstraat 36
6224 LT Maastricht
043 – 60 17 171
info@regieautos.nl

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *