Erop uit met de BMX X1

In Photography
Scroll this

TEST № 4

Weekendje weg in eigen streek met de BMW X1


Een auto die klasse uitstraalt, ruig genoeg is om landweggetjes te trotseren en ook ruim genoeg is als je er een paar dagen op uit wilt gaan. We hebben het hier over de BMW X1. Deze ‘SUV’ is wel echt iets wat bij ons past. Of we nu een stedentrip maken of gaan kamperen. Deze auto is geschikt voor alles!

Direct nadat we instappen ben ik al druk in de weer met mijn telefoon, hoe verbind ik mijn iPhone met de bluetooth van de auto?”. Binnen enkele tellen is het geregeld en klinken de eerste beats vanaf mijn telefoon door de boxen van deze auto. Aan de lach op mijn gezicht had Rowena direct door dat deze auto de Ralph approval kreeg.


EEN AUTO VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Het eerste wat ons bij thuiskomst opviel was het gemak waarmee je de kofferruimte vergroot. Ten eerste is de klep elektrisch en kun je de achterbanken met een druk op de knop automatisch plat laten klappen. Erg handig als je erachter komt dat dat koffer toch nét niet past… Waar we verder beiden erg over te spreken zijn is de automaat. Niet omdat we lui zijn, maar gewoon omdat het heeeeeeel ontspannen rijdt. Onze eerste stop is bij wijngaard de Apostelhoeve in Maastricht. De weg hierheen is smal en loopt omhoog. “Laten we maar hopen dat we hier geen… Oh nee hè, auto tegen!”. Geen zorgen, de achteruitrijcamera en uitgebreide parkeersensoren zorgen ervoor dat ik vrij vlot terug kan rijden om de tegenligger voorbij te laten gaan. Ik heb nog nooit zo vlot, op zo’n smalle weg achteruitgereden. Heerlijk!

Dat deze auto niet alleen bij ons in smaak viel was al snel duidelijk. Kleine Fenn kwam van de overkant aanrennen en zat met veel plezier in de auto. Of het nu achter het stuur, op de achterbank of kofferbak was. Het maakte voor hem niet uit! Zo zie je maar, ook als gezinswagen zou dit echt een topper zijn. Wij zijn in ieder geval verkocht.

Nog benieuwd naar onze vorige testritjes? We hebben de Fiat 500 , Mercedes CLA shooting Brake en Mini Cooper al getest voor jullie.

* Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met Regie Auto’s

Regie Auto’s
http://www.regieautos.nl

Adres:
Heerderdwarsstraat 36
6224 LT Maastricht
043 – 60 17 171
info@regieautos.nl

0

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *