Biologisch genieten bij Viva Lanterne

In Food, Hot Spot
Scroll this

HOTSPOT № 4

Heerlijk biologisch en vers eten bij VIVA LANTERNE  in Wahlwiller.


Eet je ook graag gezond, puur en biologisch en dan ook nog van goede kwaliteit? Dan is VIVA LANTERNE echt de place to BE!

In eerste instantie zag ik prachtige interieurfoto’s van deze mooie locatie op internet. Deze spraken me meteen aan, een mooie plek in de heuvels met mooie en trendy spullen van hedendaagse ontwerpers. Dit is de perfecte locatie om na een lange wandeling heerlijk te lunchen met bakje koffie en een van de heerlijke gerechten op de kaart. Nadat ik met vriendinnen in de zomer op het terras had geluncht wilde ik zeker nog een keer terug om deze mooie locatie van binnen te bekijken. Dus zo gezegd zo gedaan.

VIVA LANTERNE
In 2005 kochten Pascale Hillman en Anton de Louw een stokoude boerderij op het platteland van Wahlwiller. Dit hebben ze helemaal omgebouwd naar een B&B met een biorestaurant. Dit is het enige biorestaurant in heel zuid Limburg! Ze gebruiken voornamelijk eigengemaakte producten, waarbij veelal gebruik is gemaakt van ingrediënten uit de streek en bovendien: 100% biologisch.

Wij hadden verschillende broodjes en salade besteld met koffie erbij. Ook de huisgemaakte Viva Bio Limonade is een echte aanrader! Daarna konden we het natuurlijk niet laten om een heerlijk nagerecht te proeven en we kozen voor een heerlijke biologische citroen merengue taart en de huisgemaakte walnoot-brownie taart.

VIVA LANTERNE 

Ons oordeel: ★★★★☆

Adres:
Viva Lanterne
Oude baan 45
6286 BD Wahlwiller
http://www.vivalanterne.com

Viva_lanterne_eighty8things

6

BewarenBewaren

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *