Audi A6 Avant & van Wyck

In Photography
Scroll this

TEST № 5

Genieten van de herfst met de Audi A6 Avant


Welke tijd van het jaar heeft de allermooiste kleuren? Juist, de herfst! Omdat we dit niet zomaar voorbij konden laten gaan zijn we op een vrijdagmiddag, in gezelschap van een heerlijk zonnetje, gaan toeren. Speciaal voor jullie op zoek naar de mooiste herfst plekjes.

We kregen een prachtige Audi A6 Avant mee van Regie Auto’s. De naam zegt het al gelijk, een luxe auto met klasse. De auto is voorzien van allerlei luxe snufjes en vele extra’s. Ons viel de mooie verlichting op die ook in het interieur voor een gezellige sfeer zorgt. Het is een echte familiewagen, je kunt zelfs op de achterbank je eigen temperatuur regelen en alle stoelen hebben stoelverwarming! Dit hebben wij nog niet eerder gezien…

Leuk allemaal, maar wij hebben geen kinderen, dus wat vinden we dan belangrijk? Juist, design, geluid en gemak. Qua design is het een prachtige auto, de herkenbare lampen, schitterende velgen en een geweldig panoramadak waar iedereen jaloers op wordt. Maar het eerste dat ik uiteraard weer deed was het geluid testen. We zagen al dat de geluidsinstallatie in de auto van Bose is, dus de verwachtingen waren hoog. Iphone koppelen, lage tonen bijstellen en knallen maar. “Deze auto klinkt beter dan onze woonkamer!” schreeuw ik boven de muziek uit. Een betere geluidsinstallatie zijn we nog niet eerder tegengekomen in een auto. Dikke, dikke plus dus!

Na zo’n dag toeren kregen we toch wel honger, dus op de terugweg zijn we gestopt bij van Wyck. Onder het genot van een heerlijke cappuccino en flat white zaten we met smacht te wachten op onze eggs benedict en pancakes met blueberries. Wat ons betreft een zeer geslaagde dag!

Nog benieuwd naar onze vorige testritjes? We hebben de Fiat 500 , Mercedes CLA shooting Brake, Mini Cooper en BMW X1 al getest voor jullie.

* Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met Regie Auto’s

Regie Auto’s
http://www.regieautos.nl

Adres:
Heerderdwarsstraat 36
6224 LT Maastricht
043 – 60 17 171
info@regieautos.nl

2

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *