A Vintage Affair

In Photography, Zomer in Maastricht
Scroll this

EVENT № 4

A Vintage Affair. Gezelligheid in Wyck en genoeg vintage voor de liefhebbers!


Een zonnige zondag in Maastricht. De terrassen zitten vol, mensen genieten van de zon en een grote menigte loopt door Wyck. Vandaag is de dag van ‘A Vintage affair’ in het hippe Wyck, Maastricht. De straten staan vol met kraampjes met tweedehands en vintage kleding, heerlijk eten en barretjes waar je gezellig een glaasje wijn kunt drinken.

Made in Wyck – Wyck is hip
A vintage affair is een initiatief van Michael Merkelbach, eigenaar van Stylesuite, en het collectief ‘Made in Wyck’. Het nieuw opgerichte collectief ‘Made in Wyck‘ brengt creatieve entrepreneurs, met een eigen zaak, in Wyck samen om dynamische, innovatieve en kwalitatieve evenementen te organiseren en de kwaliteit van de wijk te verbeteren.

Vintage Affair Wyck_eighty8things_LR 28

Waarom dit initiatief?
Het doel van het collectief ‘Made in Wyck’ is om Wyck op de kaart te zetten en om meer bezoekers te trekken. Ook willen de initiatiefnemers graag laten zien hoe gezellig Wyck wel niet is. Om dit te bereiken wilden zij graag iets bijzonders organiseren. Zo is uiteindelijk het eerste evenement, ‘a vintage affair’, tot stand gekomen.

Groot succes
Direct vanaf het begin was al duidelijk dat dit evenement een groot succes zou worden. Het was al voor de officiële start gezellig druk. Niet alleen voor de liefhebber van tweedehands vintage kleding was het een geslaagde dag, ook aan de kleintjes was gedacht. Zij kregen de middag wel om met poppentheater, spelletjes, animatie en clowns.

Vintage Affair Wyck_eighty8things_LR 20

Klaar met shoppen en zoeken naar vintage kleding?
Dan was er een goed aanbod aan versnaperingen en drankjes. Al met al een zeer geslaagde dag en de grote vraag is: Tot de volgende keer?!

12

* Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met VVV / Maastricht Marketing en is onderdeel van de campagne #ZomerinMaastricht.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *